Sekalaisuuksia

 

Jo joutui joulukuu…

Torstai, Joulukuu 1, 2016

… paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen ja kaikenlisäksi olisi Tolppamäen perinteisen joulukalenterin aika!

Tänä vuonna joulukalenteri on tauolla, mutta jotta aamuihin jotain odotettavaa saadaan, täältä löytyy vallan lystikäs kalenteri:

Lohjan eläinsuojeluyhdistys Lesy ry:n joulukalenteri

Loppusyksystä käytiin “perinteisillä” pentu-uinneilla Hyvinkään Koirakylpylässä. Uimatyylejä oli yhtä monta kuin oli osallistujia, välillä intoa oli enemmän kuin tyyliä, mutta pääasia että kaikille vesi tuli tutuksi eikä kukaan vallan kamalaa kammoa sitä kohtaan saanut, jos ei hirveästi viihtynytkään. Muutama lupaava uimamaisterikin porukasta löytyi! Tammikuussa ollaan vielä kerran porukalla koolla uimalassa.

Viikon kuluttua ollaan isolla porukalla Helsingin Messukeskuksessa epävirallisessa pentunäyttelyssä. Siitä sitten lisää kunhan kotiudutaan!

Mukavaa joulunodotusta!

 

Vielä pari viikkoa…

Torstai, Huhtikuu 14, 2016

Toini on voinut oikein hyvin. Ruokavalioon on lisätty penturuoka (Pure Naturalin pentunappulat) ja ruokailukertoja on nyt kolme päivässä. Toinille taitaisi maistua useamminkin :-)

Tulevana viikonloppuna viritellään pentuhuone valmiiksi ja siirryn Toinin kanssa sinne nukkumaan. Siinäpä onkin muulle laumalle opettelemista! Martta etenkin saattaa tästä mielensä pahoittaa.

Sitä sun tätä…

Sunnuntai, Mualiskuu 27, 2016

… Toinin uutisia odotellessa, vähän muita kuulumisia.

Velmun ja Martan kanssa ollaan käyty Sippura-koirauimalassa Espoossa. Oikein mukava paikka, allas on vähän pienempi kuin Hyvinkään koirauimalassa, mutta riittävä kahden koiran puolen tunnin uimaharjoituksille. Suuri etu on myös sijainti; vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä kotoa.

Kauheen ihanaa on, sano Marrrtta :-D

 

Lotalla ja Ellallakin on kerrottavaa! Huomionarvoisia kissauutisia löytyy tämän linkin takaa:  Kissakas-juttu!