Velmu

 

Pennuilla on kodit

Muanantai, Toukokuu 12, 2014

Käytiin lauantaina katsomassa maailman tärkeimpiä eli koiranpentuja. Namin ja Velmun pennut olivat ehtineet päätähuimaavaan neljän viikon ikään, ja kertakaikkisen ihaniahan semmoiset ovat.

Pennut ja ihmiset ovat löytäneet toisensa. Tässä pieni päivänpiristys:

 

Nami ja pennut

 

Velmun SOVE-koe

Sunnuntai, Elokuu 25, 2013

Raasepori 25.8.2013

Ylituomari Pasi Dunderfelt, palkintotuomari Teemupekka Virtanen

1. Uinti 50 m, aika 1.07 pisteet 25/25

2. Esineen vienti 30 m, -/25 , lähtöajan ylitys

3. Veneen nouto 30 m, aika 2.01 pisteet 12/25 (ylimääräiset käskyt -7, maalilinjan ohitus -6)

4. Hukkuvan pelastaminen 30 m -/25 , lähtöajan ylitys

pisteet yht 37 (suoritetettu väh. 65/100)

HYLÄTTY

 

 

 

VEPEkauden starttaus ja keskeytys…

Keskiviikko, Kesäkuu 5, 2013

On tässä pentutouhujen keskellä ennätetty rantaankin; Pumba ja Velmu aloittivat viime viikolla vepetreenit. Pumba ui ja haki veneen, Velmu harjoitteli esineen vientiä veneelle.

Treeneistä kun kotiuduttiin, huomattiin että molemmilla vesipedoilla oli antura rikki. Treenien aikana ei mitään kummempaa mielestäni tapahtunut, mutta rannoilla voi olla jos sun mitä turhaa terävien kivien lisäksi.

No, tassuongelmista johtuen pojille tuli riekkumiskielto ja ulkoilut olivat hillittyjä kävelyjä lähikalliolla. Just joo. Maanantai-iltana, kun seuraavana ohjelmassa olisi ollut nukkumaan meno, niin lähdettiinkin Velmun kanssa eläinlääkäripäivystykseen. Velmulla oli melkoinen palkeenkieli iltalenkin tuliaisena etujalan takaosassa nilkan pituudelta anturasta toiseen. Sammalen ja roskien määrästä sekä haavan suunnasta päätellen Velmu oli liukastunut kallionkoloon. Eläinlääkärisaldo: kuusi tikkiä, antibioottia, kipulääkettä, 192 euroa ja hihnakävelyitä. Onni onnettomuudessa oli, että jänteet olivat pysyneet ehjinä, melkoisen ikävä paikka parannella tuo nilkka muutenkin.

 

Ensihoito kotona, odotellaan lääkäriin lähtöä.

 

Melko kärttyisäksi tekee tuommonen muovikauluri pienen tollopojan. Sylettää melkein koko ajan. Tuo side kyllä hillitsee menoa aikalailla.