Pumban projektisivut

 

Kesäaika

Torstai, Mualiskuu 31, 2011

Väinö on siirtänyt itsensä (ja kaikki muutkin, ei sen puoleen) kesäaikaan. Tarkoittaa siis sitä, että tällä viikolla herra on noussut ylös aamuyöstä klo 4.40-5.40 välisenä (kesä)aikana. Justiinsa. Siinä sitä voi sitten itsekseen miettiä vaihtoehtoja: jos en nouse ja laske ulos, kusta ja paskaa on korjattavaksi ihan kiitettävästi. Jos nousen ja lasken ulos, oppii pian että tätä kannattaa harrastaa ihan mihin kelloaikaan tahansa ja sitten ollaan taas tahvintassun ja ulko-ovenkahvan välissä.

Väinö on käynyt hyvän hankikannon ansiosta aidan yli varkaissa. Omenavarkaissa naapurin pihalla. Tuskin pahastuu, olivat männävuotisia. Talipalloautomaatin menetys saattaa harmittaa jotain toista naapuria ehkä enemmän, ja myös pihapiirinsä talitinttejä.

Mielenkiinnolla odotamme, koska Vänttinen saapuu maijan kyydissä kotipihaan: “-Poliisista, päivää. Mikrosirun mukaan tämä koltiainen kuuluu teille. Tavoitimme sen eläinruokakaupan herkkuosastolta itse teosta…”

Kevättä käpälissä

Sunnuntai, Mualiskuu 13, 2011

Oikea vastaus on tietysti Ford Fiesta 1,6, ilman takapenkkejä. Mikolla vaan on tietty vähän ärhäkämpi se ralliauto, kun Pumban VEPEvani on ihan diiselipeli. Mutta kuiteskii!

Kirjaa ei saanut kukaan, koska ketään ei kiinnostanut pätkän vertaa koko helmikuun kysymys. Joo. Ihan sama mitä kirjottelet, itte voit sitten tylsempänä työpäivänä käydä lukasemassa, että vitsit minkä kirjailijan maailma miussakin menettää.

… ja kuraa mahakarvoissa. Varma keväänmerkki vuodesta toiseen.