Santun ploki

 

Terveisii Hyvinkään koirahotellista!

Keskiviikko, Toukokuu 18, 2011

Myö oltii vähän rentoutumassa koirakylpylässä, ko ei olla ees mökille talvilomille keritty tänä vuonna. Miul oli kahen hengen huone Pumban kaa, ja Väinö ja Velmu oli toisessa huoneessa. Vaik jouvvuttii myö sit vaihtamaa huoneita päittäin, ko Väinölle tuli jottai ongelmii seinänaapurin kanssa.

Miul ei ollu mittää ongelmii kenenkää kans, ja henkilökunta oli hirmu mukavaa ja ruoka tuli ajallaan eikä miun tarvinnu käyvvä ees uimassa niinko nuitten muitten. Kävelyillä käytiin ja oltiin omassa tarhassa ulkona. Väinöllä oli sielkii jottai ongelmii naapuritarhalaisten kaa, se juoks nenäsä aitaan ja siihen tuli jälki!

Mukava oli kyllä tulla sitte kottiinkin, ja pitihän se arvata, et jottai outoohan tässä oli takana, ko ei myö ikinä olla missää kylpylälomilla ennen oltu! Tääl on nyt tuommoset Toini ja Kingi, mut emo on vähän luvannu et se Kingi lähtis loppuviikosta pois, ja ihan Nurmekseen asti.  

Jos vanhat merkit paikkasa pittäävät, ni tuosta Toinistakkii on ihan tarpeeks huolenaihetta. Tollereista ylleensä tuppaa olemaan.

Kah…

Laawantai, Toukokuu 7, 2011

… Miulleppa onkii tehty uuvvet kotisivut. Emo käski sannoo, että: Kiitos M&J isosta avusta ulkoasun suunnittelluun ja erityisesti kiitos pikku-E; ilmiselvästi oot nukkunut kiltisti päikkäreitä jotta näitä sivuja on saatu suunniteltua!

Vaik luulen mie et tääl on vähän nuista muistakii juttuu. Mut se on miust mukavaa ko ollaa  nyt ihan Tolppamäjellä, tuli heti kotosampi olo. Kait se on vaa kotisivuille hyväks?

Tääl ei oo ollu mittää erityistä, ollaan myö mehtälenkillä käyty, ekat punkit on nypitty ja taas sitä ällöö litkuu on niskaan ja selkään hölvätty. Emo sano et kaikkein paras aika ulkoilla oli ihan hirmu lyhyt tänä vuonna, ko päästiin mehtään pääsiisestä ja kaks viikkoo sen jälkee alko olla punkkiloita.

Mut hienoo miust on se, et nyt on taas puruluukausi pihalla alotettu, ja ovi on auki ja kahvii juuvvaan huvimajassa ja on melkein kesä.