Pumban projektisivut

 

Johan oli juhannus…

Laawantai, Kesäkuu 25, 2011

Viimeinen kuukausi on ollut sellaista matalalentoa, että juhannuksen aika oli suunniteltu kodinhoidollisille ja koiranulkoilutuksellisille toimille. Kiireet ovat olleet itseaiheutettuja ja mieluisia, ja niiden lopputuloksena on mm. Velmun loistavasti sujuneet taipparitreenit (se hakee lokkia!) ja Pumban vepetreenien ongelmien korjaus koulutustilaisuudessa. Veneestä hyppy on saatu nopeutumaan ja esineen vienti veneeseen sujuu kohtuudella. Väinökin on vepeillyt, mutta nyt pitäisi ensin oppia uimaan kunnolla.

Aattona herättiin virkeinä ja suht aikaisin, paiskasin jo yläkerrasta matot pihalle (ikkunasta), jotta saan kaupassakäynnin jälkeen siivoushommat vauhtiin.

Nooh… käytiin kaupassa ja tultiin kotiin.

Seuraavaksi murtauduttiin omaan kotiimme, kun joku *** blondi oli onnistunut lukitsemaan kodinhoitohuoneen oven, ja avain oli väärällä puolella ovea.

Hetken kuluttua matka jatkui eläinlääkäripäivystykseen. Toinilla kolme ylimääräistä reikää kuonossa, verta vuosi niin pirusti ja ihan perseestä muutenkin koko sotku. Onneksi ei silmä mennyt.

Karjaalta palattuamme oltiin niin katki, että syötiin ja painuttiin päikkäreille.

Päikkäreiden jälkeen koirien kanssa lenkille, ja juhannuksen kunniaksi grilli tulille. Sitten elokuva (Lainkuuliainen Kansalainen) ja nukkumaan.

Jäi sitten juhannussiivous tekemättä tänä vuonna. Matot on edelleen kuistilla just siinä mihin ne ikkunasta viskasin. Lippu sentään saatiin aattona salkoon klo 21.