Väinö

 

Luokan priimus…

Tiistai, Kesäkuu 14, 2011

… no ei nyt sentään, mutta Väinössä ainakin näkyy selvästi, miten hyvää tekee koulunkäynti ja oppi staffille :-) Ensimmäisen tunnin raivoräyhästä ei enää merkkiäkään, toki pientä pärinää piti saada aikaiseksi, rodunomaisesti ja rauhallisesti.

Viimeisellä tunnilla opeteltiin vielä jättämään kentälle levitellyt makkarat ja possunkorvat rauhaan, ja kerrattiin vanhat opit eli maahanmeno, katsekontakti, istuminen ja seuraaminen. Luokaltapääsyn kunniaksi Väinö sai hienon kumipossun joka röhkii kovin hassusti. Siitä riitti hupia loppuillaksi.

Väinö harrastaa

Sunnuntai, Kesäkuu 12, 2011

Väinön pentukoulu lähenee loppua, tulevana maanantaina on viimeinen tunti ja sitten sitä joko päästään luokalta tai saadaan ehdot. Pärinät ovat jääneet Väinön mittapuulla melko vähiin, ja loistavasta itsehillinnästä saatiin näyte myös Ypäjällä erikoisnäyttelyssä 11.6.:

“Kookas, vahvarakenteinen uros, jolla hyvä sukupuolileima. Tiukka purenta, hyvät korvat ja silmät, ikäisekseen riittävä pää, vahva, lyhyt kuono. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvin kulmautunut takaa, hyvä häntä, ikäisekseen hyvät liikkeet.” PEN 4.

Ikäisekseen hyvät liikkeet ei vissiin riitä jos heittäytyy makuulleen kesken kehän kierron… vaan olipa hieno keli, aurinko paistoi ja lämmintä oli 31 astetta.

Väinön VEPEteeni toisella kerralla sujui veneillen ja kunnon hypyllä veneestä umpisukelluksiin. Uimataito pidemmällä matkalla tuli todistetuksi: kyllä se ui ja jopa ihan hyvin.

Väinö v***uilee :-)

Perjantai, Kesäkuu 3, 2011

Nyt on Väinö löytänyt uuden pelin: aiemmin oli hauska riivata Velmua kun se haki tennispalloa niin tosissaan. Väinöä ei pallot muuten kiinnosta kuin jos sen saa toisen kuonon edestä pöllittyä, niin jo vain on lystiä!

Mutta nyt Väinö saa Velmun helposti suuttumaan, kun menee vain sen eteen seistä töröttämään poikittain, häntä haastavasti pystyssä ja asenteella “tuuppa tänne jos uskallat!” Ja mikä Väinöstä hauskinta: Velmuhan tulee! Harmillisesti vain hyvin aloitettuihin kahakoihin aina tullaan väliin. Se vähän kyllä Väinöä harmittaa.