Pumban projektisivut

 

Rauha maassa ja hikkee pukkaa

Laawantai, Heinäkuu 9, 2011

No totta Rauhan osalta, rauha hänen kissaiselle sielulleen. Ja tuli mieleen että mitenkähän Vipu ja Puntti jakselee? Jooei riitä että on omat seittemän elikkoa + yliasutettu akvaariollinen, murehditaan vielä jälkeenjääneet lemmikit ja itketään samaan syssyyn edesmenneetkin. Elikotkin. Niiskuti.

Mutta enniveis (haa fingelskaa osataan meilläkin, juu sii)… osa laumasta Vuorniemessä, osa kotona, ja on rauhallista. Jopa tylsää.

Vuoriniemen kokoonpanosta Pumba ja Velmu ovat käyneet uimassa ja olleet paarmansyöttinä. Miska on nautiskellut koko asunnon käyttövapaudesta ja tutuista maisemista ikkunasta. Nyt hän katsoo neloselta lemmikkiohjelmia. Vuoriniemessä kun näkyy ruhtinaalliset kahdeksisen kanavaa töllöttimestä. Klassikkosubtsätistä Miska ei ole kiinnostunut.

Kotiinjääneistä Väinö on ollut ihmeissään koko kodin käyttövapaudesta ja avoimista ovista. Yläkerran kissan mystinen katoaminen vaivaa tahvin mieltä ja sitä joutuu useasti tutkimaan sohvan aluksia että mihin se kissankutale on häipynyt… Yöllisiin raveihin ei ole tullut muutoksia: käännöspaikka etupihan puoleinen eteisen kuisti ja takapihalla takimmainen männynalusta. Täyttä vauhtia ja ei väliä kumpi on ekana, Toini vai Väinö. Liike on pääasia.

Hikkee pukkaa edelleen

Laawantai, Heinäkuu 2, 2011

Mutta näyttelystä huolimatta. Puolankalaisten pessimisti-iltamien hengessä kun lähtee kehään, niin yllättyy positiivisesti. Velmun tauko näytelmistä+helevetin helle+uusi hihna = kohtuullisesti sujunut kehäesitys. Näytelmä ihan filmillä arvosteluineen: livetaltiointi Tuusulasta, pääosassa vilperi ja naistennaurattaja, äijä ukkojen kesken Donnan Velmu Valentino.

Velmu Tuusulassa.