Santun ploki

 

Suututtaa

Sunnuntai, Heinäkuu 24, 2011

Ensinnäkkii: miul oli synttärit, eikä kukkaan muistanu sitä. Mie en saanu lahjoja enkä kakkuja enkä puruluita enkä mittään.

Toisekskii: miul oli semmonen patti varpaan päällä ja emo luuli sitä punkiks, vaa ei se ollu ko se oli semmonen muu patti ja emo nyppäs sen irti ja tuli verta ja mie en päässy pitkään aikaan ulos puteroon köllöttämmään, ko piti laittaa pasipaktii ja olla vaa parantelemassa sitä varvasreikää sisällä.

Kolmannekskii: miks on aina ukkonen?

Neljännekskii: Velmu on ihan hölömö ko se nylpyttää minnuu koko ajan.

Hyviä ruokia on kyl ollu. Ja mie sain ihan ikiomia muroja. Se ei suututa kyllä yhtään.

Hirmu hiki on

Perjantai, Heinäkuu 1, 2011

Mut muuten miulla mennee kyl ihan hyvin. Väinö yrittää aina välillä riivata minnuu mut sit se aina lopettaa sen ko mie en siitä välitä yhtää. Velmu vissii välittää vähän liikaa. Siks myö nyt ollaa oltu erillämme. Tai siis Velmu ja Väinö on.

Emo pesi miut tännään ja nyt se sannoo et mie haisen pahalle. Ite haisee! Miun nahka muka hilseilee. Kai se kesätuuli olis ne hilseet puhaltanu taivaan tuuliin. Ja oon mie ite hoitanu turkkii, Velmun puterossa mäntyjen alla on hirmu hyvvää hiekkaa ja multaa missä voipi köllötellä turkkii hoitamassa.

Viime yönä oli hirmunen ukkonen. Ja sato kovasti. Mut ei minnuu ahistanu kovinkaa paljoo, ko mie menin ihan emon kainaloon nukkumaan.

Nyt ko ollaan illalla käyty kalliokävelyillä ni emolla on semmonen akmepilli mukana Velmuu ja Toinii varten ja voi että se käypi minnuu korviin. Miun on ihan pitäny mennä eri reittilöitä sen takia. Mut mie oonkii aina ollu sillee herkempi ko nuo muut. Myö kokkerspanielit ollaa. Ukkosetkii myö kuullaa paljo ennen muita. Nih.