Santun ploki

 

Turhaa valitusta

Sunnuntai, Syyskuu 25, 2011

Iskä huomas et mie oon käyny syömässä tohveita sohvapöyvvän astiasta, ja emo suuttu hirmusesti ko mie otin pöyvvältä kaurakeksii ja puruluutikkuja. Tarviiko tuommosista asioista nii issoo numeroo ruveta tekemää, maailmassa ko on miusta pahempiikii juttuja. Niinko se satelliitti, joka tippu eikä kukkaa tienny että mihin. Ihan hyvin olis voinu tippuu vaik meijjän pihalle, sit olis ollu ihan turha ennää miettii, että kuka se ne kaikki kaurakeksitkii söi, tai 30 puruluutikkuu. Emmoo tais harmittaa vaa siks, ko se ei saanu yhtää ite, siis niitä kaurakeksilöitä.

Puruluutikkkusia sentää jäi 70 syömättä.

Vähän kippeenä

Keskiviikko, Syyskuu 21, 2011

Mie käin eilen Kaisan vastaanotolla, ko emo luuli että miulla on pissitulehus. No ei se ollu se, enkä mie nyt viittis täs intternetissä kaikkien kuullen omia asioitani alkaa kertoo, se on semmonen aika henkilökohtanen juttu kuiteskii, tyttöjen vaiva. Mut ei mittää vakavaa, antipiooteilla täst selvitää.

Mie oon käyny välillä muitten mukana kävelyillä, ja kallioilla emon kaa sillo ko en pääse lenkille mukkaa. Mukavampi miust onkii hutkuilla tuos mäellä vappaana. Sillo saapi paremmin frolikkeja ko mitä hihnakävelyllä.

Kuuluisa ja tärkeä kirjallisuuden hahmo!

Keskiviikko, Syyskuu 14, 2011

Miepä oon hirmu hieno ja tärkee ja kuuluisa! Mie pääsin kirjaan melkein päähenkilöks, ja nyt ei oo ees kyse siitä emon tekemästä kirjasta vaan ihan oikeessa kaupassa myytävästä oikeesta kirjasta! Nii! Miun mielestä suomalaisesta rikoskirjallisuuvvesta onkii ain puuttunu kokkerspanielit, onneks tääkii epäkohta saatii nyt korjattuu.

Eikä minnuu harmita yhtää, et Pumbakii pääs sammaan kirjaan.

Täältä ne kuuluisat koirat löytyy