Pumban projektisivut

 

Pumba 6 vuotta!

Muanantai, Marraskuu 21, 2011

Muutama synttärikuva Pumban albumissa.

Sähkeuutisia

Torstai, Marraskuu 3, 2011

Toini on toipunut kahden viikon takaisesta hammasoperaatiosta hyvin. Hammashuuhde oli ihan kaameata koiran kidutusta, puruluita ja leluja tuli IKÄVÄ! Onneksi kontrollikäynnillä tuli kehut hyvin hoidetusta suusta, ja nyt on kumottu kaikki kiellot ja rajoitukset. Jos nyt kuitenkin hillittäisiin riekkumiset niin, ettei enempää hammasremontteja olisi tiedossa?

Väinön koirakoulu on sujunut hyvin. Uusille tulokkaille pitää vähän päristellä, tietysti. Väinö on myös käynyt kävelyillä isoilla kylillä, Kirkkonummella ja ihan Helsingissä asti. Ne reissut vetävät maalaispojan melko hiljaiseksi -aina välillä.

Velmun tunnelmat MH-luonnekuvauksen jälkeen ovat olleet odottavat: aina kun talutushihnat otetaan esiin, Velmun katse kirkastuu: -Ihanaa, lähdetäänko me taas TESTAAMAAN?

Pumba ja muut tollot viettivät viikonloppuna laatuaikaa Vuorniemessä metsälenkkien merkeissä. Karhuja ei näkynyt, mutta dameja ja variksensiipiä haettiin pontevasti. Siinä tuoksinassa on varmaan se osasyy miksei karhuja ikinä meijjän mehtälenkeillä näy…

Santun eläkepäivät sujuvat ruoka-aikoja odotellessa. Priorisointi, se on koiran suurin oivallus kun ikää karttuu.

Lotta nauttii talouden ykköskissan asemastaan täysin tassuin. Vielä kun joku tekisi jotain tuolle säälle ulkona: tyyntä, poutapilvistä hiirenmetsästyskeliä toivoo: Lottakissa.