Pumban projektisivut

 

Nillitystä

Tiistai, Tammikuu 17, 2012

Velmua itkettää yläkerran vierashuoneessa lukkojen takana. Tennispallo on ressukalla suussa aina kun huoneeseen menee.

Väinö jodlaa alakerrassa kodinhoitohuoneessa lukkojen takana. Väinöltä kun kysyy, että mikä se nyt miestä noin itkettää, niin ihan alkaa pientä staffia tärisyttämään pelkkä ajatus siitä itketyksen aiheesta.

Pumbaressukin on ihan sekaisin. Möly on kamala jos ukon pistää Toinista erilleen. Pakko on välillä, koska Pumba muuten ahdistaa Toinin kaapin alle evakkoon.

Kahden kerroksen väkeä

Muanantai, Tammikuu 16, 2012

- ja kolmen lenkin. Jo joitakin viikkoja. Toivottavasti Toini menee tässä oppikirjan mukaisesti ja hullut päivät ovat pian ohi.

1. Pumba ja Toini.

2. Väinö.

3. Velmu.

Paitsi että Velmu kävelylenkin sijaan pääsi hukkaamaan variksensiiven pusikkoon, mokomakin ovela tollo. Tasan jätti semmoseen paikkaan, ettei sitä kukaan lähde sieltä etsimään. Dami kyllä kulki mukana. Palautukset ihan jalkojen juureen ja pienellä “Kiitos!”-vihjeellä ja kädenojennuksella korjaus ja palautus käteen. On vissiin jottai jääny karvakorvien väliin viime kesän taipparireeneistä.

Muuten on selvitty suuremmitta ongelmitta, tähän saakka. Naputa puupäätä. Ovia, portteja ja vuoro-ulkoiluja pihalla. Eristyksessä aikaansa viettävien Vännin ja Vemskutin kanssa spesiaalilaatuaikoja. Jos näin näpsäkästi jatkuu, luvattomia lisääntymisiä ei ainakaan tästä juoksusta synny… kopkop.