Toini

 

Toippo, parasta A-ryhmää

Keskiviikko, Huhtikuu 11, 2012

Toini kävi Vetsetissä kuvauksissa, ja nätti tyttö kun on, oikein tulikin hyvät kuvat.

Erinomaisen terveennäköiset lonkat. Ihan saattaapi Aat sieltä tulla aikanaan.

Kyynärätkin olivat varsin mainiot. Terveet.

Polvet olivat ihan nollat, mikä tietysti kuulostaa mitättömältä, mutta voi kun olivat hyvät! Nollapolvet! Jei!

Silmät terveet, mitä nyt ne pakolliset ylimääräiset ripset ja jokunen pigmenttipiste toisessa linssissä, siitäkään ei kuulema tarvitse hermostua. Jei.

Tästä kuultuaan kotona tuli kommenttia vahvasta epäilystä, että ylimääräiset ripset mitään perinnöllisiä olisivat, vaan tarttuvia, koska meillä niitä näyttäisi olevan kaikilla koirilla ja kenenkään sisaruksilta ei löydy. Niin, paitsi tietty Santulla ei oo, kun se on kokkerspanieli ja sehän on distichiasis-vapaa rotu… Nih, sanoo Santtukin tähän kohtaan.

Toinin verinäytekin oli oikein onnistunut ja sitä lähetetään tutkittavaksi kahden putkilon voimin ja toinen varuilta ihan Ameriikkaan asti, joten ollaan sitten testattu kaikki mahdollinen. Jos on vaihtoehdot olla A tai B, niin katsotaan nyt, että kumpi osui kohdalle.

Tavattiin eläinlääkärin odotushuoneessa laulava kääpiösnautseri. Laulava keskikokoinen snautseri. Pullukka, valeraskauksista kärsivä westie.

Siinä sairaskertomuksia kuunnellessa tuli mieleen, että kiitti vaan kaikille taas näistä tämänkin kevään koiranpaskakeskusteluista. Sitähän se koira todellakin vain lopulta on. Paskapursotin.

Halpa näyttelytreeni Lohjan Match-showssa

Sunnuntai, Huhtikuu 1, 2012

Vain 271,00 eur/osallistuja!  Erikoishinta vain tänään!

Lägi-hallissa, joka oli jo entuudestaan tuttu VEPE-kuivatreeneistä, oli siis aprillipäivän näytelmät pienille (Väinö) ja isoille (Toini) koirille.

Väinön näytelmät päättyivät sinisiin sijoittumattomiin, ja koska Toini oli sitä mieltä, että ei tässä nyt aleta elvistelemään, niin päädyttiin samaan lopputulokseen.  Toini oli tällä kertaa melko reipas, johtuiko sitten siitä että Väinö oli mukana. Väinökään ei päässyt reuhottamaan kunnolla, vaikka muutamat koirat tulivat ihan liian lähelle staffin ilmatilaa.

Väinön kehänkierto sujui hyvin, ja vaikka arvostelua varten piti jopa huteralla pöydällä seisoa, niin iloisena poika sieltäkin selvisi takaisin lattialle! Nyt on ihan käytännössä testatu ja toteen todettu, että Väinö tarvitsee näytelmiin miehen ohjaajaksi. Akkain kanssa ei tuu kun sanomista.

Mitenkä ne nuo Toipon kylkiläskit on niin tiukassa? En kohta enää tajua! Neiti on helmikuusta saakka syönyt puolikkaita annoksia verrattuna muihin ja käy samat lenkit kuin muutkin + jumupainit Vännin kanssa siihen päälle. Onko nyt oikeasti tyttöjen hormoonit näin timakat heti ensimmäisestä juoksusta lähtien, että pentujen varalle ravintoa kerätään nahan alle vaikka ilmasta?

Uusi ennentapaamaton rotukin löytyi: dogo canario. Kaverilla oli melkosen jykevä olemus ja vähän samansuuntaisia ongelmia kuin Väinölläkin: kaikenmaailman pikkuhippiäiset tunkevat kuonolle. Ei tarviis! Ihan voi pysytellä siinä kahden metrin päässä ettei ala harmittamaan. Muutenkin kestämistä ahtaassa sisähallissa…

Semmosta.

 Ai mitennii 271?

No tuleehan sille näyttelylle hintaa, jos autosta lähtee paluumatkalla kilvet. Ei sitten muistettu, että kaksi vuotta edellisestä katsastuksesta meni jo. Aikapäiviä sitten.