Santun ploki

 

Estoja ja juoksutuksia

Torstai, Helemikuu 28, 2013

Miul ko on se diapeettes ja insuliinihoitoja joka aamu ja ilta, ni sit miulle tullee aina välillä pissitulehuksii sen diapeetteksen takia. Ni nyt mie sit sain estolääkityksen. Se on niinko puolet normaalista lääkkeestä siihe tulehukseen.

Sit emo liottaa miun murot ennen syöntii et ne on ihan semmosta mössöä ko miul on se halpaantunut nielu ja murot tahtoo tarttua kurkkuun jos niitä syöpi ihan sellasennaan.

Väinölle ko ostettii agrimarketista jahtivahtii ni siihen tuli kaupantekkiisii semmonen kilo makkarapötkylä. Myö on saatu sitä ruuvvan kans vähäsen ja se on kyllä hyvvää! Emo vois käyvvä ostamassa sitä ihan rahan kans eikä ootella kunnes Väinö on syöny sen 15 killoo muroja. Et jos tää tekijäinen mennee vaik ohi ni suotta oottelemmaan sitä säkin tyhjenemistä.

Toinilla on juoksutukset ja nyt se meni ihan höperöks, hirmusesti Velmulle keikistellee ja yrittää pelata hippasta pihalla.

Mie oon vähä käyny etupihalla lenkillä jos on frolikkeja ollu mukana mut emmie ennää mittää hippasia viittis. En ees frolikeilla. Nih.