Väinö

 

Vesipelastusta ja uimaharjoituksia

Torstai, Kesäkuu 27, 2013

Toinin ollessa vielä hoitovapailla ja Velmun potiessa jalkahaavaa oikein pidemmän kaavan mukaan, vepetreeneissä ovat käyneet Pumba ja Väinö.

Pumba osallistui varakoirana uimakoululaisten vesipelastusnäytökseen. Koska amstaffit Alpo ja Risto sekä dopperit Zhoni ja dPadi hoitivat hommansa kuitenkin mallikkaasti ja mukisematta, varakoira sai istua auton takaloosterissa ja pääsi pelastushommiin vasta näytöksen jälkeen omassa treenirannassa.

Se olikin sitten ihan kunnon pelastusta; hukkuva (elikkäs emo itse) mulahti veneestä vaatteineen päivineen ja Pumba haki ilman apuvälineitä (=dami hukkuvan kädessä tai valjaat koiralla) rantaan. Illalla uni maittoi jännittävän päivän päätteeksi.

Väinö on taas muistutellut mieleensä kuinka uidaan koiraa suu kiinni, uppoamatta ja rantaan päästyä oksentamatta. Eilisissä treeneissä se sitten jo onnistuikin. Kahdella virallisella treenikerralla Väinö ensin veneili ja hyppäsi lopuksi rantaveteen. Toisen kierroksen uimaharjoitukset sujuivat kohtuudella, Väinö haki damia muutaman uimaliikkeen päästä. Kun ranta oli tyhjentynyt muista treenikavereista, käytiin vielä kerran uimasillaan ja nythän se oli jo hauskaa!