Epävirallisia pentunäytelmiä

Lokakuu 18, 2016

Luvattiin Siirin kanssa lähteä näytelmiin kaveriksi, jos sisarusten isäntäväkeä sellainen sattuisi huvittamaan, ja voi veikkosta, myöhän ollaan käyty!

Ensin oltiin Kessun kanssa Valkealassa, jossa meni oikein hienosti

Kouvola PN 2.10.2016
Tuomari Marja Talvitie

Kessu (Tolppamäen Hermanni) PEN 1, KP, ROP
“Erittäin hyvä tyyppi, hyvä pää ja oikein sijoittuneet korvat. Hyvä ylälinja ja rungon malli. Hieman liian laskeva lantio. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvin niin halutessaan. Tarvitsee vain aikaa.”

Siiri (Tolppamäen Hortensia) PEN1, KP, VSP
“5kk, erittäin hyvä tyyppi, vielä hieman takakorkean vaikutelman tekevä nuori neiti. Hyvä pään malli ja hyvin kiinnittyneet korvat. Hyvä kaula. Niukahkot etu -ja takakulmaukset ja kovin lyhyt ja laskeva lantio. Liikkeessä oikein ylhäällä kannettu häntä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman töpöttäen takaa, tarvitsee aikaa.”

Kessu pääsi rotunsa parhaana vielä ryhmäkilpailuun mukaan, sieltä ei enää sijoitusta tullut. Hieno poika Kessu!

Viikkoa myöhemmin Siiri osallistui Redin kanssa Hämeenlinnan pentunäyttelyyn, ja sielläkin oli lystiä koko rahan edestä!

Hämeenlinna EPN 8.10.2016

tuomari Reia Leikola-Walden

Redi (Tolppamäen Huupertti) PEN2

“Hieman kevytrakenteinen urospentu. Vielä kauttaaltaan kapea pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Toivoisin hieman luustoa. Lupaava runko ja hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu monimutkaisesti edestä, etuosa putoaa liikkeessä ja ylälinja pyöristyy. Hyvä turkki ja luonne.”

Siiri PEN1, KP, VSP

“Hyvin kehittynyt 5kk pentu. Naisellinen pää, jossa hieman kevyt kuono-osa ja otsapenger saa kehittyä. Riittävä luusto. Tasapainoiset kulmaukset ja tilava runko. Saisi liikkua hieman tehokkaammin. Turkin laatu ok. Hyvin ystävällinen luonne.”

… ja joulukuussa ollaankin sitten isolla porukalla Helsingin Messukeskuksessa :-)

 

 

Lähetä kommentti