Hienoja näytelmiä ja Tolppamäen ensimmäinen SA

Mualiskuu 28, 2017

Kouvola RN 4.3.2017 tuomari Pia Itkonen

Tolppamäen Hortensia “Siiri” JUN EH, JUK 2
“Erittäin hyvä tyyppi. Siro pää. Riittävä kaula. Selässä ylipainon tuomaa pehmeyttä. Hyvä häntä. Niukat mutta tasapainoiset kulmaukset. Lupaava rintakehä. Hyvä karvapeite. Siro luusto. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Hillitty käytös. Esiintyy ja esitetään kauniisti.”

Lahti KV 26.3.2017 tuomari Riitta Niemelä

Tolppamäen Huupertti “Red” JUN ERI, JUK 3
“Erinomaista rotutyyppiä, hyvät mittasuhteet, sopiva vahvuusaste, maskuliininen pää, pyöreähköt silmät, riittävä kaulanpituus, hyvä selkälinja, hieman luisuasentoinen lantio, ikäisekseen hyvä eturinta ja runko, erinomainen luuston vahvuus, kohtuulliset kulmaukset, hyvä turkki, liikkuu kevyesti mutta takaliikkeissä saisi olla lisää ulottuvuutta ja etuaskelissa vielä kyynärpäissä löysyyttä, miellyttävä käytös.”

Tolppamäen Hortensia “Siiri” JUN ERI, JUK 2, SA
“Erinomaista tyyppiä oleva nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet, feminiininen sieväilmeinen pää, hyvä kaula ja ylälinja, lupaava runko, turkissa oikea laatu vaikkei tänään parhaassa karvassa, sopiva luuston vahvuus, kohtuulliset kulmaukset, vaivattomat keveät liikkeet, miellyttävä rotutyypillinen käytös.”

 

 

 

Lähetä kommentti